Welkom bij AVB vertalingen

Overige specialisaties

AVB Vertalingen heeft voor elk vakgebied de juiste specialist

Elke branche vraagt om vertalers met een specifieke expertise. Of die nu technisch, medisch of creatief is. AVB Vertalingen heeft experts voor alle vertaalspecialisaties en voor ieder vertaalproject in haar bestand. Wat ons allemaal verenigt is onze focus op kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid.

Technische vertalingen

Van de chemische industrie tot de lucht- en ruimtevaart. AVB beschikt over technische vertaalexperts met elk hun eigen specialisatie. Vakmensen met werkervaring in de technische sector, waardoor zij als geen ander het jargon kennen. Klik hier voor een casestudy.

Medische vertalingen

Medische vertalingen zijn een complex proces waarin precisie en consistentie van het grootste belang zijn. Onze klanten – zoals het Nederlands Forensisch Instituut en verschillende academische ziekenhuizen – zijn ervan verzekerd dat alleen medisch experts met gespecialiseerde vertaalcompetenties aan hun documenten werken. Klik hier voor een casestudy.

Retail vertalingen

Nog meer dan in de meeste andere sectoren moet in de retail alles sneller en goedkoper zonder dat aan kwaliteit wordt ingeboet. AVB Vertalingen slaagt erin aan deze eisen te voldoen door een combinatie van technologie en ouderwets vakmanschap. Technologie in de vorm van onze zeer gebruiksvriendelijke webportal AVBWEB en onze geavanceerde CAT-tools gecombineerd met het vakmanschap van onze ervaren projectmanagers en taalexperts. Klik hier voor een casestudy.

Creatieve vertalingen

Overtuigen, werven of verleiden. Creatieve teksten en marketingmateriaal hebben vaak een hele specifieke doelstelling en doelgroep. Onze gespecialiseerde vertalers kennen het klappen van de zweep en durven net die extra vertaalstap te zetten om de kernboodschap van de tekst over te brengen. Daarbij koppelen ze regelmatig terug voor feedback en controle. Zo gaat de inhoud nooit lost in translation. Klik hier voor een casestudy.

Op onze site vindt u ook informatie over het vertalen van websites en spoedvertalingen. Gespecialiseerde vormen van dienstverlening waarin AVB Vertalingen ook een ongekende expertise heeft opgebouwd.

Ik heb vertaalwerk

AVB Vertalingen heeft specialisten voor elk project. Wij vertellen graag over de mogelijkheden of maken u vrijblijvend een offerte.

Casestudy's

Naast vertalingen leveren we ook andere hoogwaardige taaldiensten

U zoekt een specialist in een vreemde taal? Wij bieden professionele taaldiensten voor veeleisende klanten.
Vaak dezelfde vertalingen? Met terminologiebeheer bespaart u tijd en kosten door vertaalkeuzes te registreren en te beheren.
Welke boodschap u ook wilt overbrengen. Onze schrijvers en redacteuren zorgen voor een foutloos eindresultaat.
Tolk nodig? Specialistische tolken voor elke talencombinatie en op ieder vakgebied staan tot uw beschikking.
Meertalige DTP en vertaling van uw audio- en videocontent. Het kan bij AVB.
Vloeiend, correct en overtuigend. Onze native speakers raken de juiste toon in elke taal.