Welkom bij AVB vertalingen

Casestudy

[/ultimate_heading

]

Dagelijkse creatieve Holland Promotion online artikelen in 7 talen

De klant

Door de overheid gesponsorde website ter promotie van het toerisme in en naar Nederland.

De opdracht

Dagelijks met korte doorlooptijden meerdere creatieve artikelen voor deze website vertalen naar verschillende talen.

De uitdaging

De teksten moeten net als in het Nederlands pakkend zijn en de bezoeker verleiden om Nederland te bezoeken en de deadlines zijn altijd krap. De mogelijke doeltalen zijn Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Russisch, Japans, Chinees, Braziliaans-Portugees, Zweeds, Deens en Indonesisch.

Onze oplossing

AVB heeft een vast team van vertalers en revisoren samengesteld om de constante stroom opdrachten snel en professioneel te verwerken. Een vaste projectmanager (met een vaste back-up) zorgt voor de administratieve verwerking van de projecten en begeleidt de traffic van bestanden tussen klant en vertalers. Voor het indienen van de vertaalopdrachten heeft AVB aan klant de eigen webportal AVBWEB ter beschikking gesteld. Geautoriseerde medewerkers kunnen via een simpele interface aanvragen indienen en de te vertalen bestanden meesturen. Die worden automatisch in het administratiesysteem van AVB ingevoerd. Aan het einde van de maand ontvangt klant een factuur voor alle opdrachten die via de portal zijn aangevraagd. Voor speciale, eenmalige projecten kan de klant de aanvragen ook via de mail indienen. Klant is niet verplicht de portal te gebruiken. AVB is al sinds 2012 exclusief leverancier voor de website.

Rens Dijkstra - hoofd taaltechnologie

Rens Dijkstra, projectmanager

“Deze klant dient opdrachten dagelijks in via onze eigen webportal AVBWEB. Het gaat om actuele teksten voor de website, dus  ze willen altijd korte doorlooptijden en de teksten vaak naar 5-7 talen vertaald hebben. De druk ligt er dus op, maar dankzij ons ingespeelde team van dedicated vertalers en revisoren, leveren we op tijd en met de gewenste kwaliteit”.

Wat onze klanten over ons zeggen

 • TMF Group logo

  Wij adviseren klanten om hun vertalingen te laten verzorgen door AVB. Ze zijn snel, betrouwbaar en hebben altijd een goede service. AVB staat bij ons voor “Altijd Vertrouwd Bureau”!

  Sabrina Joemratie – TMF Netherlands B.V.

 • VCK Rob Appels

  Naast de hoge kwaliteit van de vertalingen hebben wij de interactie en snelheid van oplevering van de teksten als zeer plezierig ervaren.

  Rob Appels – VCK Logistics

 • Geostick

  “Kernwoorden bij AVB zijn, professioneel, snel, meedenken en accuraat. Zelfs een opgemaakt bestand, komt vertaald opgemaakt retour! Daarom schroom ik ook nooit om jullie aan te bevelen bij anderen.”

  Marieke Wiersma – Geostick Group

 • Logo Base Logistics

  “We zijn erg tevreden met de gisteren ontvangen vertaling. Met name de schrijfstijl sluit goed aan bij onze verwachting. Het leest lekker weg, precies zoals het in het Nederlands ook bedoeld was!”

  Marc de Jong – Base Logistics

 • Julianus Loupatty

  “In de travel industry is snelheid heel belangrijk. AVB levert altijd snel, maar dat heeft geen gevolgen voor de kwaliteit, die is altijd top.”

  Julianus Loupatty – Garuda Indonesia

Neem contact met mij op

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.