Welkom bij AVB vertalingen

Ons team

Wij zijn AVB Vertalingen: your words, our passion

AVB Vertalingen is één van de grootste en meest vooraanstaande leveranciers van vertaal-, tolk- en andere taaldiensten in Nederland. In ons veertigjarig bestaan hebben we een uitstekende reputatie en aansprekende klantenkring opgebouwd op basis van de kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid, aangevuld door onze ongeëvenaarde klantgerichtheid en passie voor ons vak. En wij zijn als een van de eerste bureaus in Nederland gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm voor vertaaldiensten ISO:17100.

Breed pakket aan gespecialiseerde taaldiensten

AVB is dus van huis uit een vertaalbureau en dat is ook onze core competency. Daarnaast hebben we in de loop der jaren expertise opgebouwd in allerlei andere taaldiensten, zoals tolken, redactie, copywriting, meertalige DTP en voice-overs, terminologiebeheer enzovoort. Zo is AVB een one-stop-shop op het vlak van vertaaldiensten geworden. Bij alle diensten staat de kwaliteit van onze dienstverlening en ons product voorop.

Kantoorpand AVB Vertalingen in Amstelveen
Kantoorpand AVB Vertalingen in Amstelveen

Ik wil graag meer weten over de mogelijkheden bij AVB.

Waarom zou u voor ons kiezen?

AVB Vertalingen is één van de grootste vertaalbureaus van het land. Dat is niet voor niets zo gekomen.
over ons

Veertig jaar kwaliteit

Vooraanstaande klanten kiezen al veertig jaar voor onze taaldiensten. Onze beëdigde en gediplomeerde native speakers zijn taalkundig in elke branche.
zoeken

Alles onder één dak

Bij AVB Vertalingen kunt u niet alleen terecht voor hoogwaardig vertaalwerk. Ook voor taaldiensten als tolken, copywriting, redactie, meertalige DTP, terminologiebeheer en voice-overs in vele talen zit u bij ons goed.

Betrouwbaarheid, 24/7

U als klant staat centraal. We doen wat we beloven, zijn altijd bereikbaar en bewijzen dat snelheid en correctheid hand in hand gaan.