Welkom bij AVB vertalingen

Offerte voor vertaling of tolk

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte voor een vertaling of tolk

Heeft u een vertaling of tolk nodig? Vul dan hiernaast het formulier in. Hoe meer u ons kunt vertellen over de opdracht, hoe nauwkeuriger wij een offerte kunnen afgeven. Vul in elk geval uw naam en e-mailadres in. Wij antwoorden binnen 24 uur. Wilt u bij ons solliciteren? Dan ontvangen wij uw sollicitatie graag via vacature@avb.nl. Bent u een bestaande klant? Dan ontvangen wij uw aanvraag graag via avb@avb.nl.

Weet u al wat meer over de opdracht en wilt u een maatwerk offerte?

Klik in de menubalk boven aan het scherm op Offerte op maat. Er verschijnt dan een wizardvenster waarmee u in een paar simpele stappen advies en een offerte op maat aanvraagt.

Spoed vertaling?

Als u een spoedopdracht heeft voor ons kunt u dat in het veld hiernaast aangeven door de optie ‘spoed’ aan te vinken. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook zelf contact met AVB opnemen. U kunt hier meer informatie vinden over een spoed vertaling. Ons mailadres is avb@avb.nl en telefonisch zijn we 24 uur per dag bereikbaar (+31 (0)20 645 66 10).

Vul hier uw gegevens in

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Alleen bestanden in de formaten TXT, PDF, DOC, DOCX, en ZIP zijn toegestaan.
  " bg_image_posiiton="center center" sd_margin_bottom="0px"]

  Wat onze klanten over ons zeggen

  • TMF Group logo

   Wij adviseren klanten om hun vertalingen te laten verzorgen door AVB. Ze zijn snel, betrouwbaar en hebben altijd een goede service. AVB staat bij ons voor “Altijd Vertrouwd Bureau”!

   Sabrina Joemratie – TMF Netherlands B.V.

  • VCK Rob Appels

   Naast de hoge kwaliteit van de vertalingen hebben wij de interactie en snelheid van oplevering van de teksten als zeer plezierig ervaren.

   Rob Appels – VCK Logistics

  • Geostick

   “Kernwoorden bij AVB zijn, professioneel, snel, meedenken en accuraat. Zelfs een opgemaakt bestand, komt vertaald opgemaakt retour! Daarom schroom ik ook nooit om jullie aan te bevelen bij anderen.”

   Marieke Wiersma – Geostick Group