Welkom bij AVB vertalingen

Copywriting en tekstredactie

Voor perfect geschreven en geredigeerde teksten komt u naar AVB

Copywriting

Tekstschrijven (copywriting) is, meer nog dan vertalen, een vak apart. De uitdaging is om een tekst te schrijven die optimaal tot de verbeelding van het doelpubliek spreekt. Pakkend, wervend, vlot, informatief; het zijn criteria waaraan de meeste originele kopij moet voldoen. De tekstschrijvers van AVB Vertalingen verstaan die kunst als geen ander, ook als het om niet-Nederlandstalige tekst gaat.

U kunt bij ons namelijk voor een hele reeks vreemde talen terecht. AVB Vertalingen heeft de beschikking over een leger aan tekstschrijvers voor de meest uiteenlopende behoeften. Denk aan advertenties, brochureteksten, webteksten zoals SEO teksten en online content, technische handleidingen, enz.

Tekstredactie en -revisie

Ook als u zelf teksten schrijft, kan het zijn dat u deze door een gespecialiseerde corrector of redacteur wilt laten nakijken. Uiteraard beschikt AVB Vertalingen over de juiste professionals om zelfgeschreven teksten leesbaarder en foutvrij maken, zodat uw teksten de professionele indruk maken waarnaar u op zoek bent. U legt de basis, wij zetten de puntjes op de i.

Ik wil meer weten over copywriting/tekstredactie.

Casestudy's

De overige taaldiensten van AVB Vertalingen

Vaak dezelfde vertalingen? Met terminologiebeheer bespaart u tijd en kosten door vertaalkeuzes te registreren en te beheren.
Dit is sinds 1972 onze core business. Klik op dit vak voor meer informatie over onze vertaaldiensten.
Tolk nodig? Specialistische tolken voor elke talencombinatie en op ieder vakgebied staan tot uw beschikking.
Meertalige DTP en vertaling van uw audio- en videocontent. Het kan bij AVB.
Vloeiend, correct en overtuigend. Onze native speakers raken de juiste toon in elke taal.