Welkom bij AVB vertalingen

Casestudy: Medische vertalingen

Medisch vertalingen en tolken voor AMC in kader van JCI-accreditatie

De klant

Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

De opdracht

Levering van medische vertalingen tolkdiensten Nederlands-Engels met het oog op heraccreditatie van het AMC op basis van het JCI-programma Continu verbeteren.

De uitdaging

Voor de communicatie tussen het Amerikaanse accreditatieteam en de betrokken medewerkers van het AMC waren tijdens een periode van 5 dagen 3 gespecialiseerde medische tolken nodig. Verder moesten tientallen documenten met procedurebeschrijvingen met een medisch karakter van het Nederlands naar het Engels worden vertaald.

Onze oplossing

De betrokken projectmanager van AVB heeft in ons bestand gezocht naar ervaren tolken met een zeer goede beheersing van het Engels en Nederlands, en een diepgaande medische kennis. Deze tolken zijn vijf dagen in Amsterdam meegelopen met de JCI-accrediteurs en hebben gezorgd voor een vlekkeloze communicatie met de betrokken medewerkers van het AMC. Daarna is ook een groot aantal documenten met voornamelijk procedurebeschrijvingen (in totaal 500 pagina’s) door een gespecialiseerde medische vertaler van het Nederlands naar het Engels vertaald. Deze grote opdracht is binnen de door de klant gevraagde termijn met de door de klant gewenste kwaliteit geleverd.

Heeft u medische vertaalwerk? Onze expertise op het gebied van medisch vertaal- en tolkwerk is groot. Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van medische vertalingen.

Karin Tol – Wilmering - Sales- en accountmanager

Karin Tol, accountmanager

“Voor deze klus hebben we vooraf met de klant goed overlegd over de precieze verwachtingen, het soort van communicatie dat getolkt en vertaald zou moeten worden en over de planning. Voor een van de tolken moest een hotelovernachting geregeld worden en natuurlijk ook voor eten en vervoer moest worden gezorgd. Kortom veel geregel, maar dat zijn we wel gewend, dus het is allemaal prima verlopen en de klant was erg tevreden.”

" sd_margin_bottom="0px"]

Wat onze klanten over ons zeggen

 • TMF Group logo

  Wij adviseren klanten om hun vertalingen te laten verzorgen door AVB. Ze zijn snel, betrouwbaar en hebben altijd een goede service. AVB staat bij ons voor “Altijd Vertrouwd Bureau”!

  Sabrina Joemratie – TMF Netherlands B.V.

 • VCK Rob Appels

  Naast de hoge kwaliteit van de vertalingen hebben wij de interactie en snelheid van oplevering van de teksten als zeer plezierig ervaren.

  Rob Appels – VCK Logistics

 • Geostick

  “Kernwoorden bij AVB zijn, professioneel, snel, meedenken en accuraat. Zelfs een opgemaakt bestand, komt vertaald opgemaakt retour! Daarom schroom ik ook nooit om jullie aan te bevelen bij anderen.”

  Marieke Wiersma – Geostick Group

 • Logo Base Logistics

  “We zijn erg tevreden met de gisteren ontvangen vertaling. Met name de schrijfstijl sluit goed aan bij onze verwachting. Het leest lekker weg, precies zoals het in het Nederlands ook bedoeld was!”

  Marc de Jong – Base Logistics

 • Julianus Loupatty

  “In de travel industry is snelheid heel belangrijk. AVB levert altijd snel, maar dat heeft geen gevolgen voor de kwaliteit, die is altijd top.”

  Julianus Loupatty – Garuda Indonesia

Neem contact met mij op

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.