Welkom bij AVB vertalingen

Amstelveens Ondernemer van het Jaar

AVB Vertalingen winnaar Amstelveens Ondernemer van het Jaar

AVB Vertalingen is gekozen tot Amstelveense ondernemer van het jaar. Een fantastische opsteker voor ons bedrijf en voor alle vertalers van Nederland. Wij verzorgen elke dag professionele vertalingen, gemaakt door professionele vertalers. Daar worden onze klanten al 47 jaar blij van.

Dit is wat de jury over AVB zei:
“AVB Language Group behoort tot de top 5 van leveranciers van vertaal-, tolk- en andere taaldiensten in Nederland. In haar veertigjarig bestaan heeft het bedrijf een uitstekende reputatie en aansprekende klantenkring opgebouwd op basis van de kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid, aangevuld door een opmerkelijke klantgerichtheid. Artificial intelligence als vertaalmachines, vertaalsoftware en spraakherkenning, in combinatie met professionele vertalers is de toekomst en AVB loopt daarin voorop. Vertalen is een vak, en moderne techniek kan de kwaliteit van het vak ondersteunen. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf een vooraanstaand bureau blijft, omarmt het de nieuwste technologieĆ«n en begeleidt vertalers, die vaak al vele jaren voor het bureau werken, bij het leren gebruiken van deze nieuwe technologieĆ«n.

De jury ziet AVB als een stille kracht van het Nederlandse bedrijfsleven. Met goede vertalingen bereik je de hele wereld. Afgelopen jaar won het bedrijf twee grote, prestigieuze aanbestedingen van de overheid op basis van haar kwaliteit, bij aanbestedingen waar het vooral om de kosten ging. En daar zijn ze met recht enorm trots op. De omzet is in de afgelopen jaren verdubbeld. De jury waardeert het ook dat deze ondernemer werknemers met een afstand tot arbeidsmarkt in dienst neemt onder het motto: Iedereen heeft talent, het is aan ons ondernemers om een balans
te vinden tussen winst maken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Een echt familiebedrijf, dat nu al twee generaties wordt gerund door vrouwen. De derde generatie staat in de startblokken en zorgt voor de continuĆÆteit.”

Lees hier het volledige juryrapport.


AVB Vertalingen winnaar Amstelveens Ondernemer van het Jaar

Ik heb vertaalwerk

AVB Vertalingen heeft specialisten voor elk project. Wij vertellen graag over de mogelijkheden of maken u vrijblijvend een offerte.

Casestudy's

Naast vertalingen leveren we ook andere hoogwaardige taaldiensten

U zoekt een specialist in een vreemde taal? Wij bieden professionele taaldiensten voor veeleisende klanten.
Vaak dezelfde vertalingen? Met terminologiebeheer bespaart u tijd en kosten door vertaalkeuzes te registreren en te beheren.
Welke boodschap u ook wilt overbrengen. Onze schrijvers en redacteuren zorgen voor een foutloos eindresultaat.
Tolk nodig? Specialistische tolken voor elke talencombinatie en op ieder vakgebied staan tot uw beschikking.
Meertalige DTP en vertaling van uw audio- en videocontent. Het kan bij AVB.
Vloeiend, correct en overtuigend. Onze native speakers raken de juiste toon in elke taal.