Welkom bij AVB vertalingen

Casestudy: Retail vertaling

Retailer Expresso Fashion gebruikt vertaalportal AVBWEB

De klant

Een Nederlandse fashion retailer met 30 eigen winkels, een webwinkel en 800 verkooppunten in binnen- en buitenland

De opdracht

Zorg voor de vaste vertaling van teksten voor mailings, website, persberichten, e.d. van het Nederlands naar het Duits en/of Engels die Expresso regelmatig aanbiedt.

De uitdaging

De klant wil dat de vertalingen snel aangeboden kunnen worden, dat er niet elke keer een minimumtarief wordt gerekend en dat de vertalingen goed, snel en zonder veel administratieve rompslomp worden vertaald door vaste vertalers.

Onze oplossing

AVB heeft al jarenlang de beschikking over een zelf ontwikkelde, zeer gebruiksvriendelijke klantportal AVBWEB. Deze webportal is vanuit elke browser toegankelijk en biedt klanten de mogelijkheid om via maandprojecten snel en zonder heen en weer gemail opdrachten aan te bieden. Zodra de klant de aanvraag heeft ingevoerd in de portal, wordt de opdracht direct in gang gezet. Omdat Expresso bijna dagelijks vertaalopdrachten heeft, werkt dit voor hen snel en soepel. Voor het vertaalwerk zet AVB altijd dezelfde vertalers in zodat stijl en terminologie consistent worden vertaald.

Kate Sheridan

Kate Sheridan, hoofd taaltechnologie

“Dit is een mooi voorbeeld van een klant waarvoor onze eigen technologie echt uitkomst biedt. We hebben de webportal AVBWEB zelf laten ontwikkelen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Klanten kunnen er binnen enkele minuten mee aan de slag om hun opdrachten naar ons toe te sturen en ze kunnen het vertaalproces via de portal volgen. Ook zijn de vertalingen zodra ze klaar zijn via de portal voor de klant beschikbaar en zijn er andere praktische functies waar de klant baat bij heeft.”

Wat onze klanten over ons zeggen

 • TMF Group logo

  Wij adviseren klanten om hun vertalingen te laten verzorgen door AVB. Ze zijn snel, betrouwbaar en hebben altijd een goede service. AVB staat bij ons voor “Altijd Vertrouwd Bureau”!

  Sabrina Joemratie – TMF Netherlands B.V.

 • VCK Rob Appels

  Naast de hoge kwaliteit van de vertalingen hebben wij de interactie en snelheid van oplevering van de teksten als zeer plezierig ervaren.

  Rob Appels – VCK Logistics

 • Geostick

  “Kernwoorden bij AVB zijn, professioneel, snel, meedenken en accuraat. Zelfs een opgemaakt bestand, komt vertaald opgemaakt retour! Daarom schroom ik ook nooit om jullie aan te bevelen bij anderen.”

  Marieke Wiersma – Geostick Group

 • Logo Base Logistics

  “We zijn erg tevreden met de gisteren ontvangen vertaling. Met name de schrijfstijl sluit goed aan bij onze verwachting. Het leest lekker weg, precies zoals het in het Nederlands ook bedoeld was!”

  Marc de Jong – Base Logistics

 • Julianus Loupatty

  “In de travel industry is snelheid heel belangrijk. AVB levert altijd snel, maar dat heeft geen gevolgen voor de kwaliteit, die is altijd top.”

  Julianus Loupatty – Garuda Indonesia

Neem contact met mij op

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.