Welkom bij AVB vertalingen

Casestudy: Overheidsinstantie

Sole supplier van overheidsinstantie actief in de financiële sector

De klant

Overheidsinstantie die actief is op de financiële markten in Nederland.

De opdracht

Optreden als exclusief vertaalbureau en zorgen dat klant wordt voorzien van zeer hoogwaardige financiële vertalingen.

De uitdaging

De klant hanteert zeer hoge kwaliteitsstandaarden en vraagt vooral vertalingen van het Nederlands naar het Engels van bijvoorbeeld rapporten, persberichten, websiteteksten en correspondentie. Alle vertalers worden vooraf door de klant gescreend en goedgekeurd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De deadlines zijn altijd kort en er is zeer regelmatig feedback die snel in de vertalingen moet worden verwerkt.

Onze oplossing

AVB werkt voor deze klant alleen met vaste vertalers en revisoren om continuïteit in de kwaliteit van de vertaalde producten te waarborgen. We werken met een vaste projectmanager en een vaste back-up om de communicatie rond de vertaling optimaal te laten verlopen en de korte deadlines te kunnen halen. We houden voor deze klant vertaalgeheugens en meerdere terminologielijsten (variërend per afdeling) bij. We verwerken de feedback snel en zorgen dat de communicatie tussen de vertaler en de individuele opdrachtgevers vlot verloopt, en dat iedereen met een hoge handelingssnelheid kan werken. Het resultaat: al acht jaar lang een uitstekende samenwerking.

Myrna Gischler

Myrna Gischler, hoofd projectmanagement

“Deze overheidsklant heeft de drive en de snelheid van een commerciële partij. Alle vertalingen moeten van het allerhoogste niveau zijn en de doorlooptijden zijn altijd kort. Verder vinden er veel feedbackrondes plaatst en eist de klant zowel proactiviteit als goede communicatie. Gelukkig is ons dat op het lijf geschreven, dus zijn we al jaren lang hun sole supplier voor vertaaldiensten.”

Wat onze klanten over ons zeggen

 • TMF Group logo

  Wij adviseren klanten om hun vertalingen te laten verzorgen door AVB. Ze zijn snel, betrouwbaar en hebben altijd een goede service. AVB staat bij ons voor “Altijd Vertrouwd Bureau”!

  Sabrina Joemratie – TMF Netherlands B.V.

 • VCK Rob Appels

  Naast de hoge kwaliteit van de vertalingen hebben wij de interactie en snelheid van oplevering van de teksten als zeer plezierig ervaren.

  Rob Appels – VCK Logistics

 • Geostick

  “Kernwoorden bij AVB zijn, professioneel, snel, meedenken en accuraat. Zelfs een opgemaakt bestand, komt vertaald opgemaakt retour! Daarom schroom ik ook nooit om jullie aan te bevelen bij anderen.”

  Marieke Wiersma – Geostick Group

 • Logo Base Logistics

  “We zijn erg tevreden met de gisteren ontvangen vertaling. Met name de schrijfstijl sluit goed aan bij onze verwachting. Het leest lekker weg, precies zoals het in het Nederlands ook bedoeld was!”

  Marc de Jong – Base Logistics

 • Julianus Loupatty

  “In de travel industry is snelheid heel belangrijk. AVB levert altijd snel, maar dat heeft geen gevolgen voor de kwaliteit, die is altijd top.”

  Julianus Loupatty – Garuda Indonesia

Neem contact met mij op

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 5.