Welkom bij AVB vertalingen

Casestudy: Vertalen Bahasa Indonesia

Garuda Airlines vertrouwt op vertaalpartner AVB Vertalingen

De klant!

Amsterdams kantoor van Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië.

De opdracht!

Vaste vertaalpartner voor alle vertaalklussen die het bedrijf met enige regelmaat aanbiedt.

De uitdaging

Meestal is er veel spoed bij de opdrachten voor deze klant. Zoals in de travelwereld veel voorkomt, is haast doorgaans geboden en komen teksten op het laatste moment binnen en moeten dan snel klaar. Ook moeten vaak met spoed beëdigde vertalingen worden uitgevoerd van en naar het Bahasa Indonesia, waarvoor maar weinig mensen beschikbaar zijn.

Onze oplossing

Onze vaste projectmanager voor Garuda kent inmiddels het klappen van de zweep met deze klant en zorgt dat die op zijn wenken wordt bediend. Service is voor Aziatische bedrijven bijzonder belangrijk en gelukkig heeft AVB dienstverlening zeer hoog in het vaandel staan. We slaan er dus altijd weer in om de opdrachten van deze klant tot een goed einde te brengen.

Julianus Loupatty

Julianus Loupatty, Finance Co-ordinator Garuda Indonesia Amsterdam

“We werken al jaren samen met AVB Vertalingen. Ze reageren goed en snel op onze aanvragen en leveren de gewenste service binnen de afgesproken termijnen. Het is eigenlijk net zoals wij met onze passagiers omgaan dus dat past heel goed bij elkaar.”

Wat onze klanten over ons zeggen

 • TMF Group logo

  Wij adviseren klanten om hun vertalingen te laten verzorgen door AVB. Ze zijn snel, betrouwbaar en hebben altijd een goede service. AVB staat bij ons voor “Altijd Vertrouwd Bureau”!

  Sabrina Joemratie – TMF Netherlands B.V.

 • VCK Rob Appels

  Naast de hoge kwaliteit van de vertalingen hebben wij de interactie en snelheid van oplevering van de teksten als zeer plezierig ervaren.

  Rob Appels – VCK Logistics

 • Geostick

  “Kernwoorden bij AVB zijn, professioneel, snel, meedenken en accuraat. Zelfs een opgemaakt bestand, komt vertaald opgemaakt retour! Daarom schroom ik ook nooit om jullie aan te bevelen bij anderen.”

  Marieke Wiersma – Geostick Group

 • Logo Base Logistics

  “We zijn erg tevreden met de gisteren ontvangen vertaling. Met name de schrijfstijl sluit goed aan bij onze verwachting. Het leest lekker weg, precies zoals het in het Nederlands ook bedoeld was!”

  Marc de Jong – Base Logistics

 • Julianus Loupatty

  “In de travel industry is snelheid heel belangrijk. AVB levert altijd snel, maar dat heeft geen gevolgen voor de kwaliteit, die is altijd top.”

  Julianus Loupatty – Garuda Indonesia

Neem contact met mij op

 • Sleep bestanden hierheen of