Welkom bij AVB vertalingen

Ik ben Pauli Verheijden

Pauli Verheijden woonde en werkte zes jaar in Engeland voordat ze terugkwam naar Nederland om dichter bij haar familie te zijn. Bij AVB zet ze niet alleen als projectmanager vertalingen uit, maar verzorgt ze ook de offertes voor vaste klanten. “Ik beperk me niet graag tot één ding.”

Na haar opleiding aan de Vertaalacademie kon ze dankzij twee beurzen naar Engeland voor een masteropleiding Applied Translation Studies in Norwich. Ze zou een jaar blijven, maar toen ze in Londen een baan als projectmanager bij een ondertitelbureau kreeg aangeboden, was de keuze niet moeilijk. “Ik wilde graag blijven en ik vind ondertitelen leuk. Het is een combinatie van techniek en een specialistische manier van vertalen.”

De combinatie van werkzaamheden als project- en accountmanager bij AVB bevalt haar goed. “Ik vind het leuk om van het begin tot het eind bij een project betrokken te zijn. En ik heb graag persoonlijk contact, ik ben ook meer van het bellen dan van het mailen.”

Naast haar werk leest ze graag – “altijd in het Engels”-, gaat ze graag naar brocantemarkten en werkt ze bij de egelopvang. “Ik heb zelf een egeltje gehad, Stanley. Ik vind het geweldige beestjes, ze hebben supermooie ogen en dat buikje is zo zacht.”

Contact

020 - 645 66 10

pauli.verheijden@avb.nl