Welkom bij AVB vertalingen

Ik ben Myrna Gischler

Myrna Gischler werkt sinds 2010 bij AVB en is hoofd projectmanagement. “Dat klinkt ernstiger dan het is, hoor. Ik ben vooral teamleider en houd het overzicht. Ik houd van multitasken, anders ga ik me maar vervelen.”

Nadat ze de masteropleiding Vertalen aan de Amsterdamse VU afrondde, werkte ze eerst bij een ander vertaalbureau. “Ik kwam de directrice van AVB, Isabella, wel eens tegen op congressen, en ik vond haar wel een interessant persoon.” Via een vriendin kwam ze uiteindelijk in Amstelveen werken en het beviel meteen.

“Het teamwerk en de collega’s hier, dat vind ik het leukste. We zijn allemaal anders, maar we zijn wel een hechte groep. We werken hard, maar er is altijd tijd voor overleg of een grap.” Naast haar werk als projectmanager, houdt ze zich ook nog steeds bezig met revisies. Dat ze teamleider werd, ging natuurlijk. “Ik bemoei me gewoon graag overal mee.”

De eisen die klanten stellen zijn soms een hele uitdaging, maar collega’s kunnen elkaar altijd om advies vragen. “We zeggen nooit ‘nee’ tegen een klant, hoe lastig een opdracht soms ook is. We zullen altijd op zoek gaan naar een oplossing of een goed alternatief.”

Contact

020 - 645 66 10

myrna.gischler@avb.nl