Welkom bij AVB vertalingen

Ik ben Hetty van Schooten

Hoofd administratie Hetty van Schooten werkt al sinds 2001 voor AVB, “nog steeds met veel plezier”. Het brede scala aan vertaalwerk dat AVB doet, levert een grote diversiteit op aan klanten, die allemaal om een eigen benadering vragen. “Eigenlijk is geen dag hier hetzelfde.” Door verschillende cursussen en opleidingen te doen, zorgde ze dat ze zich zelf ook steeds bleef ontwikkelen. Haar droom? Ooit nog eens de Mont Ventoux opfietsen.

Ze heeft ooit een eigen bedrijf gehad en is de drive als ondernemer nooit kwijtgeraakt. “Het wordt hier echt gewaardeerd als je meedenkt, teamwerk is echt een rode draad bij AVB.” Zo wordt er steeds gezocht naar een goed contact met klanten en een optimale samenwerking met de projectmanagers binnen AVB. “En we brainstormen ook regelmatig over hoe we steeds efficiënter en beter kunnen werken.”

Naast haar werk sport ze veel en graag. Ze gaat soms lopend naar haar werk en deed met directrice Isabella van Rooij mee aan de ‘Frauenlauf’ in Wenen, een run van tien kilometer voor het goede doel. Maar het liefst doet ze aan spinning, oftewel indoorcycling/RPM. “Dat is ook een soort team, waarmee je met zijn allen probeert de top te bereiken.”

Contact

020 - 645 66 10

hetty.vanschooten@avb.nl