Welkom bij AVB vertalingen

Ik ben Loes Hartman

Toeval is de rode draad door de loopbaan van projectmanager Loes Hartman. Het bracht haar, na een studie aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken in Antwerpen, naar Brazilië, Frankrijk en Engeland, waar ze woonde en werkte bij onder meer een vrijwilligersproject, een camping en verschillende hotels.

“Ik bleef al die tijd natuurlijk wel bezig met talen, maar in mijn werk werd dat hoe langer hoe minder. Mijn laatste functie voordat ik hier in 2016 kwam werken, was in Nederland bij een bedrijf waarvoor AVB ook de vertalingen verzorgde. Maar dat was toeval, hoor.” Doordat ze uiteindelijk weer terug is gekomen in het vak waarvoor ze is opgeleid, is “de cirkel weer rond”.

Het werken als projectmanager past bij haar. “Ik ben wel een regeltante, ik houd wel van dat gepuzzel bij wie je welke klus kunt onderbrengen”. Ook vindt ze het prettig dat AVB van oorsprong een familiebedrijf is. “Iedereen heeft hetzelfde doel: een tevreden klant. Dat spreekt hier vanzelf. Er is hier geen nodeloze franje, geen eindeloze vergaderingen of meetings. We doen het met elkaar en iedereen pakt de dingen op waar hij of zij goed in is.”

Contact

020 - 645 66 10

loes.hartman@avb.nl