Welkom bij AVB vertalingen

Ik ben Diégo Breet

Diégo Breet kwam in 2012 stage lopen bij ABV voor zijn opleiding Bedrijfsadministratie. In de jaren daarna kwam hij twee keer terug als vakantiekracht. “Ik bleef gewoon maar terugkomen.” Sinds augustus 2015 werkt hij gemiddeld drie dagen per week op de administratie van AVB, maar nu naast zijn studie Rechten aan de VU. “Ik ben ambitieus, ik wil steeds meer weten en leren.”

“Ik ben begonnen op het MBO, haalde toen mijn propedeuse HBO en nu ben ik dus bezig met Rechten.” Het lukt hem goed zijn studie te combineren met zijn werk, omdat hij zijn werktijden aan kan passen aan colleges en tentamens. Daarnaast vindt hij het prettig dat hij de ruimte krijgt om zelf verantwoordelijkheden op te pakken.

Het werk op de administratie past goed bij hem. “Ik werk secuur, heb graag het overzicht en ik ben wel een tikkeltje perfectionistisch.” Naast zijn werk en zijn studie hebben reizen en talen zijn belangstelling. Zo deed hij een cursus Frans en is hij bezig via internet Noors te leren. “Maar ik wil van taal niet mijn werk maken. Het kan ook gewoon een hobby zijn.”

Contact

020 - 645 66 10

diego.breet@avb.nl