Welkom bij AVB vertalingen

Ik ben Mario Rocha Teixeira

Mario Rocha Teixeira fietste begin 2000 al regelmatig langs het karakteristieke AVB-kantoor, niet wetende dat hij er vanaf 2009 zou komen te werken. De in Nederland geboren en getogen Portugees houdt zich als projectmanager veel bezig met beëdigde vertalingen. “Behalve voor de vertalingen, kunnen klanten ook bij ons terecht voor advies over bijvoorbeeld legalisaties die mogelijk nodig zijn bij de betreffende procedure.”

Er zijn nog maar weinig vertaalbureaus waar particulieren heen kunnen voor beëdigde vertalingen. Bij AVB kunnen mensen nog steeds gewoon naar het kantoor komen. “Ik vind het leuk en belangrijk niet alleen met de zakelijke klant mee te denken, maar ook met particulieren. Het scheelt ze tijd en geld als ze niet terug hoeven te komen voor zaken die vooraf ondervangen kunnen worden, en daar help ik graag bij.

Niet alleen de inhoud van zijn werk, maar ook de sfeer vindt hij belangrijk. “Het is gezellig en er is een gevoel van saamhorigheid.” Naast zijn werk verzamelt hij bijzondere muziekinstrumenten, speelt hij (bas)gitaar en tekent hij graag. “Die creativiteit kan ik ook kwijt in mijn werk, met de uitdaging per opdracht de juiste vertaler te vinden voor het juiste budget en met levering van de vertaling binnen de gewenste deadline.”

Contact

020 - 645 66 10

mario.rocha@avb.nl