Welkom bij AVB vertalingen

Machinevertaling

Vertaalmachines zijn soms dé oplossing voor een vertaalprobleem

Stel dat u wilt samen met een Engelse partner meedoen aan een grote Nederlandse aanbesteding en het bestek is geschreven in het Nederlands. De medewerkers van uw partner spreken alleen Engels en kunnen de bestektekst dus niet beoordelen. U hebt slechts kort de tijd om aan de aanbesteding mee te doen en bovendien een beperkt budget voor vertaling. Een traditionele vertaalcyclus is geen haalbare kaart, want dat is te duur en te tijdrovend. In dit soort gevallen biedt AVB uitkomst met op maat gemaakte machinevertaling.

Een andere situatie. U hebt een goedlopende webshop en wilt uw vleugels uitslaan naar het buitenland. U hebt inmiddels een goede oplossing gevonden voor operationele zaken als fulfillment, betaling enzovoort, maar twijfelt nog over het vertalen van uw site. Veel webshops zijn erg groot, bevatten veel productbeschrijvingen en zijn dus duur om op de traditionele manier te vertalen. Ook hier kan een op maat gemaakte vertaalmachine van AVB Vertalingen uitkomst bieden.

Hebt u te maken met een van bovenstaande situaties of een andere situatie waarbij u veel vergelijkbare tekst snel en voor weinig geld wilt laten vertalen? En is een perfecte vertaling voor het gebruiksdoel niet voor alle tekst noodzakelijk? Neem dan contact op met Joël Sigling, hij vertelt u graag over de verschillende opties op het vlak van machinevertaling die AVB Vertalingen in dit soort situaties te bieden heeft. We hebben het dan niet over Google Translate, maar over maatwerkengines die worden afgestemd op uw specifieke teksten. Uw informatie blijft bovendien helemaal van u en de kwaliteit van de vertalingen kan actief worden verbeterd.

Voor alle duidelijkheid, wij zetten machinevertaling alleen in overleg met de klant in en laten u aan het begin al zien wat voor resultaat u kunt verwachten. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Ik wil meer weten over machinevertaling. Wat moet ik doen?

Een wereld aan taaldiensten

U zoekt een specialist in een vreemde taal? Wij bieden professionele taaldiensten voor veeleisende klanten.

Terminologiebeheer

Vaak dezelfde vertalingen? Met terminologiebeheer bespaart u tijd en kosten door vertaalkeuzes te registreren en te beheren.

Copywriting/tekstredactie

Welke boodschap u ook wilt overbrengen. Onze schrijvers en redacteuren zorgen voor een foutloos eindresultaat.

Tolkwerk

Tolk nodig? Specialistische tolken voor elke talencombinatie en op ieder vakgebied staan tot uw beschikking.

Meertalige DTP

Opmaak en DTP in vreemde talen en bijzondere schriften gemakkelijk gemaakt. Voor op het scherm of in druk.

Voice-overs

Vloeiend, correct en overtuigend. Onze native speakers raken de juiste toon in elke taal.
?